Motivarea alegerii

Creierul uman este unul dintre cele mai complexe şi misterioase lucruri din univers, motiv pentru care au fost făcute extrem de multe cercetări pe aceasta temă. Acestea sunt motivele principale pentru alegerea temei.

Am ales această temă deoarece am învăţat despre ea la orele de biologie şi este mai uşor să vorbesc despre o temă pe care am parcurs-o deja. În viitor vreau să urmez o facultate de medicină şi documentatrea despre acest subiect îmi va fi utilă în acest domeniu. De asemenea consider că este un subiect foarte interesant, despre care există o mulţime de întrebări si curiozităţi.

În acest proiect voi vorbi despre creierul uman. În afară de partea teoretică a acestui subiect, creierul uman prezintă o serie de curiozităţi, mituri şi proiecte realiyate pe baza acestei teme, făcându-l un subiect interesant şi captivant. În primele capitole voi prezenta alcătuirea şi descrierea creierului uman. În următoarele caoitole voi vorbi despre lucruri deosebite şi neştiute despre acest subiect.